Elevene har vært på besøk på laksesenteret på Laudal for å lære om bærekraftig forvaltning av villaksen.

Elever fordyper seg i selvvalgt tema

På slutten av skoleåret hadde Vg1HOA en fordypningsoppgave med ulike emner som dekket tema i fagfornyelsen. Oppgaven var veldig åpen så elevene stod fritt i å velge tema.

Praktiske øvelser for elevene

På Kviletoppen har vi et praktisk prosjekt gående for tida med stasjonsundervisning der vi gjennomfører ulike scenarier.

Her kan du lese avisoppslag frå Setesdølen om Sigrid Høgevold, Elise Haugland, Daniel Berge og Leo Tveiten Hårtveit.

Elevene er i ulike aktiviteter

Tirsdag 5.april hadde Vg1 HO-klassen planlagt påskeaktivitet med elever fra 7.klasse ved Byremo barneskole. Målgruppen har HO-elevene valgt selv, og HO-elevene har planlagt, gjennomført og evaluert arbeidet sitt i faget YFF.

Livsglede for eldre

Torsdag 31.mars var Vg1HO elevene med på et felles «Livsglede for Eldre»- arrangement med Byremo Omsorgssenter. Når anledningen byr seg om å være med som ledsagere for de eldre, så er elevene på Vg1 Helse- og oppvekstfag kjappe til å være med å hjelpe.

Nå har VG2 byggteknikk vært på langtur til Uvdal! Med på lasset hadde de gapahuk i elementer som er laget i bygghallen på skolen. Denne ble montert og gjort klar for bruk av ivrige karer. Om et par måneder venter læretida for mange av disse. Arbeidsinnsatsen lover godt

I dag kan vi gratulere to dyktige elever! Sigrid Høgevold og Elise Haugland reiste til Kristiansand som Byremo vgs sine representanter i fylkesmesterskapet for elektrofaget.

Vi gratulerer Daniel Berge med førsteplassen i fylkesmesterskapet i arbeidsmaskiner!

Vi gratulerer Leo Hårtveit med strålende innsats og resultat i fylkesmesterskapet for tømrere.