Her kan du lese avisoppslag frå Setesdølen om Sigrid Høgevold, Elise Haugland, Daniel Berge og Leo Tveiten Hårtveit.

Elevene er i ulike aktiviteter

Tirsdag 5.april hadde Vg1 HO-klassen planlagt påskeaktivitet med elever fra 7.klasse ved Byremo barneskole. Målgruppen har HO-elevene valgt selv, og HO-elevene har planlagt, gjennomført og evaluert arbeidet sitt i faget YFF.

Livsglede for eldre

Torsdag 31.mars var Vg1HO elevene med på et felles «Livsglede for Eldre»- arrangement med Byremo Omsorgssenter. Når anledningen byr seg om å være med som ledsagere for de eldre, så er elevene på Vg1 Helse- og oppvekstfag kjappe til å være med å hjelpe.

Nå har VG2 byggteknikk vært på langtur til Uvdal! Med på lasset hadde de gapahuk i elementer som er laget i bygghallen på skolen. Denne ble montert og gjort klar for bruk av ivrige karer. Om et par måneder venter læretida for mange av disse. Arbeidsinnsatsen lover godt

I dag kan vi gratulere to dyktige elever! Sigrid Høgevold og Elise Haugland reiste til Kristiansand som Byremo vgs sine representanter i fylkesmesterskapet for elektrofaget.

Vi gratulerer Daniel Berge med førsteplassen i fylkesmesterskapet i arbeidsmaskiner!

Vi gratulerer Leo Hårtveit med strålende innsats og resultat i fylkesmesterskapet for tømrere.

Lånekassen tilbyr strømstipend til elever som betaler strøm i sitt leieforhold. Strømstipendet er på 3 000 kroner. Det er for studenter og elever som betaler strøm i vårsemesteret 2022, og får lån og stipend fra Lånekassen i samme periode.