Lenken under til UDIR ligger det mye nytting informasjon angående Korona for studenter

Viktig informasjon som legges ut på its til elever og på hjemmeside til foresatte.

Vi oppfordrer elevene og foreldre/foresatte om å lese dette nøye og ta en samtale rundt det som står her. Vi håper denne informasjonen kan være med å hjelpe elevene til å håndtere den situasjonen som nå har oppstått.

Oppdatert 12. mars kl. 13.00: Alle de offentlige videregående skolene, SMI-skolene og Fagskolen i Agder vil bli stengt for undervisning på skolen fra og med fredag 13. mars og inntil videre.

Juleverksted sammen med Byremo Barrneskole er en årlig tradisjon for helse og oppvekstfag Vg1.

Fedrelandsvennen har laget en flott artikkel om elevene ved anleggslinja på Byremo videregående skole som reparerer, forbedrer og forlenger fylkesvei 4040. Og det med skikkelig dumpere og gravemaskiner.

Ved oppstart og utover høsten er det viktig for skolen å ha bli kjent aktiviteter.