Påskeaktivitet i Vg1 Helse- og oppvekstfag

Elevene er i ulike aktiviteter - Klikk for stort bildePåskeverksted Byremo barneskole Anita Håland Tirsdag 5.april hadde Vg1 HO-klassen planlagt påskeaktivitet med elever fra 7.klasse ved Byremo barneskole. Målgruppen har HO-elevene valgt selv, og HO-elevene har planlagt, gjennomført og evaluert arbeidet sitt i faget YFF.

Påskehøytiden er ei fin tid hvor man kan lage YFF-aktiviteter til ulike målgrupper. HO-elevene velger selv hva de ønsker å lage, og klassen bruker tid på å finne forslag til modeller, lage utstyrsliste hvor varer må bestilles, modeller må lages for å bruke som utstilling og arbeidet skal både gjennomføres og evalueres. Dette er en fin læringsprosess for alle, og for mange er dette et arbeid som Vg1 elevene kan bruke i sin egen praksisperiode når den tid kommer.

Elevene fra barneskolen syns det hadde vært en veldig fin dag, og man knytter ofte gode kontakter i et slikt samarbeid. Alle lagde påskepynt etter sitt eget ønske, og alle fikk med sine egne modeller. For Vg1HO-elevene var det også en god læreprosess og ikke minst en fin dag hvor man også lærer å bygge gode relasjoner mellom målgruppene.

Elevene er i ulike aktiviteter - Klikk for stort bilde