Elevpresentasjon

Vi har spurt noen elever om å skrive litt om seg selv, sin hobby og hvordan det er å gå på Byremo Videregående Skole 🙂

(artikkelen oppdateres fram til skoleslutt)

Andrine Rafoss

Hvem er du?

Jeg heter Andrine Rafoss og er 17 år gammel. Jeg kommer fra Konsmo og driver aktivt med motorsport.

Hva er din hobby?

I 2021 ble jeg tatt ut på landslaget og skal delta i Norgesmesterskapet i Rallycross super 1600. Min interesse for motorsport er meget stor, og det har det vært helt siden jeg var liten. Jeg er vokst opp i en motorsportsfamilie. Jeg legger ned mye tid både til klargjøring av biler, markedsføring og fysisk og mental trening.

Hvilken linje går du på og hva er bra med Byremo Vgs?

Jeg går på helse- og oppvekstfag på Byremo Videregående Skole. Jeg trives veldig godt her. Det er en liten skole med et fantastisk fint miljø.

Svein Arild Christensen

Hvem er du?

Jeg heter Svein Arild Christensen og er 17 år. Jeg kommer fra Vigmostad i Lindesnes kommune.

Hva er din hobby?

Jeg har mange hobbyer, men begynte med leirdueskyting i 2015. Leirdueskyting er en liten sportsgren som ikke er så stor i Norge, men vi har et godt miljø i Lindesnes Jeger og Fiskeforening, og der er det også mange ungdommer som er med. Jeg har vært på en del stevner, og i 2016, som 12-åring, ble jeg Lindesnes mester i Press-skyting og fikk mitt første napp i vandrepokalen. Siden da var det bare å holde på. Mine beste resultater er 96 av 100 treff, men jeg har alltid måtte kjempe med mine to eldre brødre om de beste resultatene, så vi må alltid jobbe for å slå hverandre. Leirdueskyting krever konsentrasjon og utholdenhet når 25 skudd skal treffes. Jeg skyter stort sett på stevner som heter «Nordisk Trap», og der skyter vi 100 skudd totalt. På grunn av Corona pandemien har landslagskampene mellom Norge, Sverige og Danmark blitt avlyst de to siste årene, men i år ser det ut til at man kan få til en landskamp i løpet av høsten. I fjor ble jeg tatt ut som reserveskytter til landskampen, men i denne sesongen er målet å komme blant de tre beste juniorene som blir tatt ut på landslaget.

Hvilken linje går du på og hva er bra med Byremo vgs.?

Jeg går på Vg1 TIP på Byremo videregående skole. Jeg trives veldig godt fordi der er så mange greie folk på skolen, både medelever og lærere. Miljøet på skolen er også såpass lite at man kjenner mange folk, og det gjør at man blir sett og kommer fort i kontakt med andre folk.