VG3 Dette er for elever som har fullført VG1 og VG2 yrkesfaglig utdanningsprogram. Du gjennomfører fagene norsk, naturfag, matematikk, historie og kroppsøving. I tillegg gjennomfører du et studieretningsfag. Totalt 30 timer i uka. På Byremo tilbyr vi Psykologi 1 som studieretningsfag. Faget gir deg psykologisk grunnforståelse som du kan dra nytte av i yrkesmessige- og mellommenneskelige sammenhenger i fremtiden.

VG4 Dette er for elever som har fullført fagbrev. Timeantallet er noe redusert i forhold til VG3-elever. Du gjennomfører fagene norsk, naturfag, matematikk og historie. Totalt 23 timer i uka.

Både VG3 og VG4 gir deg generell studiekompetanse og kvalifiserer deg til å begynne på universitet- eller høyskolestudier.

• Tett faglig og sosial oppfølging
  • Realistisk forberedelse til studiestart på universitet eller høgskole
  • Et godt læringsmiljø med vekt på inkludering og trygghet

SØKNADSFRIST 1.MARS