Helse og oppvekstfag

Helse – og oppvekst fag VG1

Helse og oppvekstfag er studieretningen for deg som liker å arbeide med mennesker. Du må bry deg om andre og kan ta hensyn til andre.  Du må ha evnen til å samarbeide med andre.
Utdanningsprogrammet fører fram til yrker hvor egne holdninger, kunnskaper om helsefremmende arbeid, livsstilssykdommer, arbeidsmiljø og kulturforskjeller er viktig, og hvor det stilles krav til helhetlig tenkning og tverrfaglig samarbeid.

Ved å gå på Byremo VGS vil du være i et kreativt miljø hvor du får tett oppfølging og blir godt kjent med dine medelever. Du vil her få lære om mennesker og samspill mellom mennesker ved å få prøvd deg på ulike praksissteder innenfor fagfeltet.

Vi kan tilby flotte klasserom som er rikt utstyrt med for å skape en variert undervisning.

På Helse og oppvekst VG1 bruker vi nå ipad som læringsverktøy. Dette gir oss gode muligheter til å variere arbeidsmåtene i fagene.

På VG2 hos oss kan du velge Helsefagarbeider eller Barne- og ungdomsarbeider. På begge disse linjene er praksis en viktig del av læringen.

Barne- og ungdomsarbeiderne har et klasserom som er tilrettelagt for å kunne være kreative og gjennomfør mange former for læringsmåter.

Helsefagarbeiderne har et eget helseverksted som er utstyrt med tipp topp utstyr slik at du skal kunne gå godt utrustet til praksis.

av Døble, Oddmund Hennestad, publisert 3. mai 2013 | Skriv ut siden