Vg1 Elektrofag

Utdanningsprogrammet omfatter:

• Produksjon og overføring av elektrisk energi
  • Installasjon av elektrisk anlegg i boliger og bedrifter
  • Forskjellige måter for styring av elektromotorer
  • Data, innbrudd og alarmsystemer

Undervisningen er variert med teoretiske og praktiske oppgaver. I tillegg har skolen et eget undervisningskraftverk hvor elevene utfører en del av de praktiske oppgavene.

Alle elever utplasseres en uke i bedrift i YFF-faget (Yrkesfaglig fordypning).

Vg2 Elenergi

På Byremo vgs tilbyr vi Vg2 elenergi. Etter Vg2 kan du søke læreplass i bedrift (2,5 år). De mest vanlige yrkene etter Vg2 Elenergi er elektriker og energimontør.

Utdanningen omfatter produksjon og overføring av elektrisk energi, installasjon i bolig og bedrift og drift, og vedlikehold av elektriske anlegg.

Skolen har eget undervisningakraftverk der fokuset er produksjon og overføring av kraft.

Studieretninga har et utstrakt samarbeid med næringslivet, og elevene på Vg2 er utplassert i bedrift en dag i uka i YFF-faget.

Alle elever på Vg2 tilbys sertifisert dokumentert maskinføreropplæring av eksterne kursholdere.

av Døble, Oddmund Hennestad, publisert 3. mai 2013 | Skriv ut siden