Byremo vgs

Byremo videregående skole er en liten skole med et oversiktlig miljø. Dette er et godt utgangspunkt for å se og for å følge opp hver enkelt elev. Vi har mellom 110 og 130 elever. Vi har fokus på å finne ressurser hos den enkelte elev, og vi ønsker å skape opplevelse av mestring gjennom varierte undervisningsmetoder, prosjekter og utplassering.

Byremo videregående skole er en liten skole med et oversiktlig miljø.  Dette er et godt utgangspunkt  for å se og for å følge opp hver enkelt elev. Vi har mellom 110 og 130 elever. Vi har fokus på å finne ressurser hos den enkelte elev, og vi ønsker å skape opplevelse av mestring gjennom varierte undervisningsmetoder,  prosjekter og utplassering.

For å lære, og for å yte, er det viktig at elevene føler at de mestrer noe. At klassene er forholdsvis små, gjør at hver elev får en god mulighet til å utvikle seg selv gjennom læring og veiledning i et trygt og oversiktlig miljø.

Som en naturlig konsekvens av dette arrangerer vi i løpet av året ulike trivselstiltak som går på tvers av klasser og der også personalet er med. Det kan nevnes volleyballturnering, skidag, juleball og trafikkdag m.fl.

Stikkord som kjennetegner skolen og uteområdet:
  • Høy standard på verktøy og utstyr i de mekaniske verkstedene og i produksjonshallen i byggavd.
  • Alle elever får tilbud om bærbar-PC og internett.
  • Mye nytt utstyr til fotografering og videofilming, eget rom med avansert redigeringsprogram.
  • Auditorium med  133 sitteplasser, profesjonelt multimedieanlegg og 2 prosjektorer for visning av film på storskjerm.
  • Prosjektorer og smartboardtavler  i klasserom.
  • Kantine med smakfull og god mat.
  • Bibliotek med fag- og skjønnlitteratur, aviser og tidsskrifter.
  • Uteomåde med sandvolleyballbane, gruslagt lysløype, laftet gapahuk og bålplass.
  • Idrettshall og svømmehall til bruk i kroppsøvingsundervisningen.

Skolen har et personale som besitter høy faglig kompetanse, og som er villige til å yte for å bevare en god og trygg arbeidsplass, samtidig som vi ser viktigheten av bidraget vi gjør i forhold til å gi ungdommen muligheten til å få en grunnutdanning i de indre bygder.