Verdensdagen for psykisk helse har i år tema: Se hverandre kast maska. I den forbindelse arrangerte Byremo vgs mandag 12. oktober trivselsdag for skolens elever.

Trivselsdagen er en del av skolen målrettede arbeid med det psykososiale arbeidsmiljøet på skolen. Dagen ble organisert som grupperoppgaver på tvers av klassene. Oppgavene var varierte og her var det bruk for ferdigeter som man ikke alltid får brukt så mye av i timene. Kaste risposer, male masker, dytte flasker er kanskje slike ferdigheter, men her var det også behov for samarbeid, forståelese, humor og energi.

Elevene gikk til verket med soild innsats. Det ble en ettermiddag med mye smil og latter. Elevene har blitt bedre kjent med hverandre på tvers av klassene. Lærerne har oppdaget nye sider og ferdigheter hos elvene. Det har blitt spist store mengder rå spagettti, bygd med duploklosser og løst praktiske oppgaver med fokus på samarbeid og trivsel.

Vi håper at etter denne dagen er det enda lettere å brukes skolens motto dette året: Me sjåast!

av Døble, Oddmund Hennestad, publisert 12. oktober 2015 | Skriv ut siden