Onsdag 15. oktober la eleven med Byremo vgs bort blyanter og lærebøker. Skolen ryddet timeplanen frem til lunch og gjennomførte årets trivselsdag. Dagen er en del av skolen handlingsplan for å øke trivsel og jobbe mot mobbing.

Dagen startet med at Kristin Greibesland fortalte om en høstferie litt utenom det vanlige. Hun hadde nemlig vært på Madagaskar og viste bilder og fortalte fra turen i et fullsatt auditorium.

Etter Kristins foredrag ble elevene ble delt i grupper på tvers av klasser. Gruppene var innom 10 poster, like mange poster som det er klasser på skolen. Her var det varierte aktivteter som ventet elevene, men felles for alle var samarbeid og problemløsning. Det var mye godt humør og latteren satt løst denne formiddagen. En god powerboost nå når vi går inn i en litt mørkere årstid. Takk til alle ansatte og elever som var med på å skape en hyggelig formiddag på tvers av klasser.

av Døble, Oddmund Hennestad, publisert 15. oktober 2014 | Skriv ut siden