STU klassen reiste i begynnelsen av juni på studietur til Oslo. Her er skriver de om hvordan de opplevde turen:

Når vi ankom Oslo mandag ettermiddag hadde vi en omvisning på UiO. Vi ble vist rundt på de forskjellige fakultetene, og ble forklart hva du kan studere på de forskjellige. Etter dette var vi på byvandring. Vi gikk fra Grønland til Tøyen. Vi så på forskjellen på hvilke folk som bodde de forskjellige plassene. Etterpå spiste vi middag. Noen testet sushi, som ikke var så veldig vellykket. Etter dette gikk vi til Holtekilen folkehøgskole hvor vi sov.

Tirsdag var vi på Engineerium. Her hadde vi et opplegg hvor vi skulle være ingeniører for en dag, rettere sagt to timer. Så reiste vi til teknisk museum hvor vi gikk rundt i ca. to timer. Etter dette skulle vi ta trikken til Karl Johan. Når vi var kommet inn på trikken innså vi at George ikke var blant oss lengre. Hva skjedde med at Oddmund hadde sagt at vi skulle gå minst 3 stykker? Når vi da kom til stasjonen ved Karl Johan ble vi stoppet i den ene billettkontroll de må ha i måneden. Da innså Albert at han ikke hadde med seg billetten. Overtalekunnskapene hans var på topp, og han fikk jo selvfølgelig snakket fra seg boten og fikk bare en advarsel. Etter vi hadde vært på shopping denne dagen, fikk vi ta selfie med Anders Anundsen, justisministeren i Norge. Denne kvelden spilte vi fotball og hadde pakkeleken. Noen var så heldig og fikk med seg hjem burger- og pølsesokker.

Onsdag var vår siste dag i Oslo, og vi reiste til Tusenfryd. Denne dagen blåste det veldig, så humøret var ikke på topp på begynnelsen av dagen. Mye var stengt denne dagen, men Spin Spider var åpen. Denne tok uheldigvis nesten livet av halve klassen. Etter dette var det klart for hjemtur. Med geografilæreren med på tur fikk vi oppgradert geografikunnskapene våre. Visse personer mente vi var i Telemark når vi egentlig var et stykke derifra. Med tanke på hvor mange som ble bilsjuke på hjemreise, har vi konkludert med at Frank hadde hastverk.

Takk for en fin og opplevelsesrik tur!

av Døble, Oddmund Hennestad, publisert 23. juni 2016 | Skriv ut siden