20.04.15 reiste HEA og BUA til Romania, hvor vi blant annet besøkte en videregående skole, et barnehjem og en SFO. Vi fikk mange nye inntrykk og minner for livet.

Dag 1 brukte vi hele dagen til reising. Bussen til Kjevik reiste kl. 04.00, og vi var fremme på hotellet i Romania ca. kl. 21.00.

Dag 2 besøkte vi en klasse på en videregående skole. Disse fikk vi veldig god kontakt med. Vi var ute og spiste med dem på kvelden, hvor vi fikk se rumensk tradisjonell dans og smakt rumensk mat. 

Dag 3 var vi klare for å besøke et barnehjem. Byremo videregående skole har støttet dette barnehjemmet over flere år. Vi kjøpte leker og frukt som vi delte ut til barna på barnehjemmet. Dette satte de stor pris på! På kvelden spiste vi pizza med de eldste barna på barnehjemmet. Etter måltidet inviterte vi barna/ungdommene med til hotellet vi bodde på. Her sang og danset vi resten av kvelden.

Litt av dag 4 ble brukt på en skolefritidsordning, hvor vi donerte penger som ble brukt til en datamaskin. Resten av dagen slappet vi av og utforsket byen. I bakgrunnen ser vi hotellet vi sov på. På kvelden reiste vi ut og spiste på en finere restaurant. Etter middagen ble vi invitert til å spille biljard og se litt av byen sammen med noen av elevene fra den videregående skolen.

Dag 5 reiste vi hjem igjen. Det var godt å komme hjem etter ca. 19 timers reising!

av Cathrine Nordstrøm, publisert 18. mai 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Helse og oppvekstfag

 • Halloween8
  av stch3, 01.11.17

  Halloween på Byremo

  Les mer
 • Lisgledeskolen
  av stch3, 31.10.17

  Livsgledeskolen

  Les mer
 • IMG 2429
  av stch3, 06.09.17

  Tur til Lindland gård

  Les mer