Torsdag 15. oktober ble teaterforestillingen, Meg og mamma, vist for alle elevene på skolen. Stykket handler om Rikard som vokser opp med sin alkoholiserte mor. Teater Avvik skriver selv om stykket: ...alvorlig men ikke humørløs foretelling...om å vokse opp.. og om kjærligheten mellom mor og sønn.

Forestilling ble kjøpt inn av kommunene, Audnedal, Åsereal og Hægebostad i regi av helsesøster i Audnedal kommune Elisabeth Hærås Sæløen. Teater Avvik tar i stykket opp et tema som treffer godt med tema for verdensdagen for psykisk helse.  Etter forestillingen ble det tid til dialog mellom skuespiller og elevene om skuespillet.

Skuespiller Tobias Vik var alene på scenen i rollene både som Rikard og som moren. Det gjør han bra med innlevelse og autoriet  Det ble et tett stykke med godt samspill mellom Vik og lydmann Lars Løberg som pøste Rolling Stones ut av høytalerne gjennom hele forestillingen.

av Døble, Oddmund Hennestad, publisert 15. oktober 2015 | Skriv ut siden