Tømmerklo ferdig til salgs

Elevene på teknikk og industriell produksjon har opprettet elevbedrift. I følge daglig leder Kristian Haugland selger de tømmerklo, utepeiser og tar også på seg andre oppdrag.

Det er tømmerklo av høy kvalitet som nå produseres på Byremo vgs. De er til salg for 8999+mva. De har produsert 3 stykker. De har begynt jobben med å selge disse og de er optimistikse på at de vil klare det. Utepeisene selges for 1999kr.

Alle i klassen er involvert i produksjonen men daglig leder Haugland har med seg både økonomisjef , personalsjef og HMS-ansvalig i ledergruppa. De er alle enige om at det er motiverende å jobbe med fag samtidig som de produserer produkter som kan være til glede for andre og som de kan tjene litt penger på. Pengene skal brukes på klassetur og skal deles likt mellom alle i bedriften.

av Døble, Oddmund Hennestad, publisert 11. april 2016 | Skriv ut siden